Romanian English
Automat de control al arderii DGAI. 69F Dungs Viessman pentru arzatoare pe gaz fara ventilator

Automat control ardere DGAI. 69F Dungs
 • Aceste automate de control al arderii DGAI. 69F sunt potrivite pentru aprinderea si monitorizarea intermitenta a arzatoarelor fara ventilator. In timpul cererii de incalzire functioneaza cu aprindere continua pentru capacitati de pana la 250 kW si sunt astfel potrivite in special pentru arzatoarele a caror flacara nu trebuie sa fie monitorizata continuu potrivit principiului ionizarii.
 • Detectie a flacarii prin intermediul ionizarii.
 • Flacara de aprindere functioneaza continuu pe perioada de cerere de incalzire.
 • Incercare de repornire in cazurile in care flacara se stinge in timpul functionarii.
 • Monitorizare a gazelor de esapament prin intermediul unui termistor NTC.
 • Control al secventei de lucru prin timere electronice.
 • Aprindere prin intermediul unor dispozitive externe de aprindere.
 • Vana de gaz de aprindere.
 • Vana principala de gaz
 • Vana electromagnetica GPL.
 • Clasificare EN 298 ATRLXN.


Descriere functionala DGAI. 69F

Cand se primeste o cerere de incalzire de la regulator, se deschide pre-vana GPL. Dupa o perioada de asteptare de aproximativ 10 secunde incepe aprinderea si se deschide vana de aprindere. Aprinderea este oprita de semnalul flacarii de aprindere, si se trece la asa-numita perioada de stabilizare in care flacara de aprindere trebuie sa arda corect. Dupa expirarea perioade de stabilizare, vana principala de gaz se deschide daca flacara este prezenta. In cazul in care se pierde flacara in timpul operatiunii, vana principala de gaz este oprita in maxim o secunda si o incercare de reaprindere este efectuata imediat. Daca reaprinderea esueaza, automatul se blocheaza in pozitia de eroare. Cand regulatorul este inchis, vanele de gaz, de aprindere si GPL sunt inchise. O alarma de flacara inainte de eliberarea combustibilului blocheaza pornirea. Cand curge gaz de esapament dinspre releeul de protectie, echipamentul se inchide si urmeaza o perioada de intarziere de esapament.
 
Anularea blocarii: Prin intermediul unui buton extern.
 
Senzor gaz esapament conform EN 297/VP100
Un senzor de caldura (termistor NTC) monitorizeaza temperatura la punctul de intrerupere a alimentarii. In cazul unei functionari anormale, senzorul pentru gaz de esapament se inchide la aproximativ 65oC. Dupa inchidere, se activeaza un timer. Secventa de timp porneste cand senzorul de gaz de esapament se raceste sub 55oC. Secventa de timp este de aproximativ 15 minute, arzatorul ramane blocat chiar si daca senzorul s-a racit, pana aceasta perioada se termina. Senzorul de fum si circuitul lui este monitorizat pentru intreruperi. Un circuit de scurt conduce tot la inchidere, in acelasi fel ca excesul de temperatura. In concluzie DGAI. 69F functioneaza doar daca are senzorul de fum conectat sau un rezistor potrivit (1Ω).


Caracteristici tehnice

Model Cod Alimentare (V) Frecventa (Hz) Putere consumata (VA) Grad de protectie Temperatura ambianta (oC) Greutate (kg)
DGAI. 69F 225631 230 VAC 50 5 IP 20 0÷60 0.35


Dimensiuni DGAI. 69F (mm)

dimensiuni DGAI. 69F - 1 dimensiuni DGAI. 69F - 2
Treceti cu mouse-ul peste imaginile care nu se vad in detaliu pentru a le mari.


Preturi automate

Cod Model Preturi fara TVA
225631 Automat de control ardere DGAI. 69F 0.00
In cazul in care pretul lipseste sau pentru o lista de discount-uri contactati-ne direct pentru a primi o oferta.