Romanian English
Automat de control al arderii DGAU. 09/2 cu senzor UV

Automat-control-ardere-DGAU.-09-2-Dungs.jpg
  • Aceste automate de control al arderii DGAU. 09/2 sunt destinate functionarii intermitente, pentru monitorizarea aprinderii arzatoarelor pe gaz fara ventilator si cu vana de aprindere de gaz, de capacitate nelimitata.
  • Detectie a flacarii prin intermediul unui detector UV.
  • Control al secventei de lucru prin timere electronice.
  • Aprindere electronica printr-un transformator de aprindere ZAB 5000/13.
  • Clasificare EN 298 AILLXN.
  • Observatie: Aceasta serie a fost scoasa din gama principala de produse Dungs.


Descriere functionala DGAU. 09/2

Cand regulatorul primeste o cerere de incalzire, se aplica tensiune transformatorului si vanei de aprindere. Daca apare flacara in timp ce regulatorul este pornit, secventa de program este blocata. Transformatorul de aprindere si vana de aprindere de gaz o sa fie oprite dupa trecerea perioadei de siguranta (SZA). Daca nu se genereaza flacara in intervalul de siguranta (SZA) de 10 secunde, se activeaza blocarea de eroare. In cazul in care se pierde flacara in timpul operatiunii, vana de gaz este oprita in maxim o secunda (SZB).
 
Anularea blocarii: prin intermediul unui buton integrat.
 
Atentie: Dioda UV raspunde scanteii de aprindere. Prin urmare trebuie sa fie pozitionata astfel incat doar aprinderea si flacara principala sunt semnalizate. Curatati dioda UV la intervale regulate pentru a garanta o functionare corespunzatoare. Din motive de siguranta, inlocuiti dioda UV dupa aproximativ 8000 de ore de lucru.
 
Detector flacara U.V.
Dioda UV folosita este sensibila la radiatia UV la filamente standard si lampi fluorescente. Sistemul stabil al tuburilor cu intrerupator asigura o rezistenta mecanica ridicata. Pot sa fie operate la o temperatura ambianta de -20÷100oC. Sensibilitatea maxima poate fi obtinuta cand radiatia UV provenita de la flacara ajunge din lateral pe zona sensitiva a diodei UV. Pozitionarea optima se face masurand curentul UV. Pentru a functiona fara erori, este nevoie de un curent suficient de mare (aprox. 2 mA) care sa treaca prin dioda UV. Distanta dintre flacara si senzorul UV poate sa fie in jur de 300-500 mm.


Caracteristici tehnice

Model Cod Alimentare (V) Frecventa (Hz) Putere consumata (VA) Grad de protectie Temperatura ambianta (oC) Interval siguranta start (s)
DGAU. 09/2 214735 230 VAC 50 5 IP 40 0÷60 <10
DGAU. 09 067645


Dimensiuni DGAU. 09 (mm)

Automat de control al arderii DGAU. 09/2
dimensiuni-DGAU.-09-2-1.jpg dimensiuni-DGAU.-09-2-2.jpg

 

Monitorizare flacara UV 4
dimensiuni-UV-4.jpg
Treceti cu mouse-ul peste imaginile care nu se vad in detaliu pentru a le mari.


Preturi automate

Cod Model Preturi fara TVA
214735 Automat de control ardere DGAU. 09/2 0.00
067645 Automat de control ardere DGAU. 09 0.00
In cazul in care pretul lipseste sau pentru o lista de discount-uri contactati-ne direct pentru a primi o oferta.